Tonnikala munarullaa

Sekoita munat, vehnäjauho, puolet juustoraasteesta, leivinjauhe, maito.

Kaada pellille joka vuorattu leivinpaperilla ja 200 ast uuniin 20-30 min. poista uunista ja anna hieman jäähtyä.

Sekoita kala ja tuorejuusto, lisää halutessa mausteita ja yrttejä, levitä tasaisesti levyn päälle, rullaa leivinpaperin avulla rullaksi, päälle loput juustoraasteesta ja uuniin takaisin kunnes juusto sopivasti ruskistunut.

Voila!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Hd1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g147g210kcal18.4g0.4g15.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen267g88kcal8.8g13.1g0g0g
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g67g234kcal8g47.4g1.4g2g
Leivinjauhe 1.7g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Tonnikala vedessä ( Abba ) 185 g purkki200g220kcal50.1g1g2g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste76g274kcal22.1g1.3g21.3g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g134g214kcal10.7g5.3g17.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1784g2485kcal236.4g138.2g114.4g4g
Valittu annoskoko892g1242kcal118.2g69.1g57.2g2g
Annoskoko puolitettuna446g621kcal59.1g34.6g28.6g1g
Arvot/100g100g139kcal13.3g7.7g6.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=452850