Kaalipata karjalanpaistista

Laita kaikki ainekset isoon kattilaan.

Lisää valkopippuria ja valkosipulia oman maun mukaan.

Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta hiljalleen kuplien 2-3 tuntia.

Kypsän kaalipadan voi soseuttaa ja syödä sosekeittona.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Iisebel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 480g133kcal5.7g19.5g1g10.1g
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g240g360kcal40.8g1g21.1g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl18g45kcal2.2g0.3g4g0g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2676g1077kcal97.4g41.6g52.2g20.2g
Valittu annoskoko1338g538kcal48.7g20.8g26.1g10.1g
Annoskoko puolitettuna669g269kcal24.4g10.4g13.1g5.1g
Arvot/100g100g40kcal3.6g1.6g2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=454704