Kaalipata karjalanpaistista

Laita kaikki ainekset isoon kattilaan.

Lisää valkopippuria ja valkosipulia oman maun mukaan.

Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta hiljalleen kuplien 2-3 tuntia.

Kypsän kaalipadan voi soseuttaa ja syödä sosekeittona.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Iisebel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 960g267kcal11.4g39g1.9g20.2g
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g480g720kcal81.6g1.9g42.2g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl36g90kcal4.3g0.5g7.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 1200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5352g2153kcal194.6g82.8g104g40.4g
Valittu annoskoko2676g1077kcal97.3g41.4g52g20.2g
Annoskoko puolitettuna1338g538kcal48.7g20.7g26g10.1g
Arvot/100g100g40kcal3.6g1.5g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=454704