Kaalipata karjalanpaistista

Laita kaikki ainekset isoon kattilaan.

Lisää valkopippuria ja valkosipulia oman maun mukaan.

Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta hiljalleen kuplien 2-3 tuntia.

Kypsän kaalipadan voi soseuttaa ja syödä sosekeittona.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Iisebel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1120g311kcal13.3g45.5g2.2g23.5g
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g560g840kcal95.2g2.2g49.3g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl42g105kcal5g0.6g9.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 1400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6244g2512kcal227g96.6g121.4g47g
Valittu annoskoko3122g1256kcal113.5g48.3g60.7g23.5g
Annoskoko puolitettuna1561g628kcal56.8g24.2g30.4g11.8g
Arvot/100g100g40kcal3.6g1.5g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=454704