Kaalipata karjalanpaistista

Laita kaikki ainekset isoon kattilaan.

Lisää valkopippuria ja valkosipulia oman maun mukaan.

Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta hiljalleen kuplien 2-3 tuntia.

Kypsän kaalipadan voi soseuttaa ja syödä sosekeittona.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Iisebel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1280g356kcal15.2g52g2.6g26.9g
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g640g960kcal108.8g2.6g56.3g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl48g120kcal5.8g0.7g10.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 1600g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7136g2871kcal259.6g110.6g139g53.8g
Valittu annoskoko3568g1436kcal129.8g55.3g69.5g26.9g
Annoskoko puolitettuna1784g718kcal64.9g27.7g34.8g13.5g
Arvot/100g100g40kcal3.6g1.5g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=454704