Kaalipata karjalanpaistista

Laita kaikki ainekset isoon kattilaan.

Lisää valkopippuria ja valkosipulia oman maun mukaan.

Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta hiljalleen kuplien 2-3 tuntia.

Kypsän kaalipadan voi soseuttaa ja syödä sosekeittona.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Iisebel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1440g400kcal17.1g58.5g2.9g30.2g
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g720g1080kcal122.4g2.9g63.4g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl54g135kcal6.5g0.8g11.9g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 1800g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8028g3230kcal292g124.4g156.4g60.6g
Valittu annoskoko4014g1615kcal146g62.2g78.2g30.3g
Annoskoko puolitettuna2007g808kcal73g31.1g39.1g15.2g
Arvot/100g100g40kcal3.6g1.5g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=454704