Kaalipata karjalanpaistista

Laita kaikki ainekset isoon kattilaan.

Lisää valkopippuria ja valkosipulia oman maun mukaan.

Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta hiljalleen kuplien 2-3 tuntia.

Kypsän kaalipadan voi soseuttaa ja syödä sosekeittona.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Iisebel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 320g89kcal3.8g13g0.6g6.7g
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g160g240kcal27.2g0.6g14.1g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl12g30kcal1.4g0.2g2.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1784g718kcal64.8g27.6g34.6g13.4g
Valittu annoskoko892g359kcal32.4g13.8g17.3g6.7g
Annoskoko puolitettuna446g180kcal16.2g6.9g8.7g3.4g
Arvot/100g100g40kcal3.6g1.5g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=454704