Kaalipata karjalanpaistista

Laita kaikki ainekset isoon kattilaan.

Lisää valkopippuria ja valkosipulia oman maun mukaan.

Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta hiljalleen kuplien 2-3 tuntia.

Kypsän kaalipadan voi soseuttaa ja syödä sosekeittona.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Iisebel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 3200g889kcal38.1g129.9g6.4g67.2g
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g1600g2400kcal272g6.4g140.8g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl120g300kcal14.4g1.8g26.4g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 4000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17840g7177kcal649g276.2g347.2g134.6g
Valittu annoskoko8920g3589kcal324.5g138.1g173.6g67.3g
Annoskoko puolitettuna4460g1794kcal162.3g69.1g86.8g33.7g
Arvot/100g100g40kcal3.6g1.5g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=454704