Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Sardiinipasta

Keitä pasta lähes kypsäksi.

Pehmennä sipulit ja kesäkurpitsa öljyssä isolla pannulla.

Lisää sardiinit, tomaattimurska ja mausteet (sitruunamehua, mustapippuria, sokeria, EI suolaa), lämmitä.

Sekoita joukkoon pasta, tuorejuusto ja jogurtti, tarkista maku.

Tuorejuuston ja jogurtin tilalla voit käyttää myös ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne rigate täysjyvä kuviopasta (Pirkka), annos 75g285g998kcal37.1g179.6g9.4g25.4g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Sardiini keskiarvo, öljyssä ja tomaattikastikkeessa 400g762kcal80g1.4g48.8g0g
Kesäkurpitsa zucchini 250g45kcal1.4g6.3g1g1.7g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti50g140kcal1.7g2.8g13.5g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)65g81kcal2.1g2.4g6.5g0g
Tomaattimurska 400g118kcal2.2g21.2g0.8g7.6g
Oliiviöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3140g4524kcal251.8g438g180.4g73.2g
Valittu annoskoko1570g2262kcal125.9g219g90.2g36.6g
Annoskoko puolitettuna785g1131kcal63g109.5g45.1g18.3g
Arvot/100g100g144kcal8g13.9g5.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=455124