Porohernekeitto

Liota herneet yön yli. Keitä jonkun aikaa.

Lisää joukkoon savuluut, pilkotut porkkanat ja sipulit.

Mausta meiramilla, laakerinlehdillä ja mustapippurilla.

Lisää paistetut poronlihasuikaleet.

Irrota lopuksi savuluista lihat.

Keitä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 150g453kcal26.9g72.8g1.5g16.1g
Porkkana 97g32kcal0.6g5.4g0.2g2.5g
Sipuli (kuorittu)89g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Poronliha 150g191kcal32.3g0g6.8g0g
Grilliluut (Hk), annos 100g45g108kcal6.7g1.3g8.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2262g1617kcal135.4g167.6g34.4g40.4g
Valittu annoskoko1131g808kcal67.7g83.8g17.2g20.2g
Annoskoko puolitettuna566g404kcal33.9g41.9g8.6g10.1g
Arvot/100g100g72kcal6g7.4g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456346