Porohernekeitto

Liota herneet yön yli. Keitä jonkun aikaa.

Lisää joukkoon savuluut, pilkotut porkkanat ja sipulit.

Mausta meiramilla, laakerinlehdillä ja mustapippurilla.

Lisää paistetut poronlihasuikaleet.

Irrota lopuksi savuluista lihat.

Keitä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 175g529kcal31.4g84.9g1.8g18.7g
Porkkana 113g37kcal0.7g6.3g0.2g2.9g
Sipuli (kuorittu)104g28kcal1.3g5g0.2g1.8g
Vesi, vesijohtovesi 700g0kcal0g0g0g0g
Poronliha 175g223kcal37.7g0g7.9g0g
Grilliluut (Hk), annos 100g53g126kcal7.8g1.5g9.9g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2639g1886kcal157.8g195.4g40g47g
Valittu annoskoko1320g943kcal78.9g97.7g20g23.5g
Annoskoko puolitettuna660g472kcal39.5g48.9g10g11.8g
Arvot/100g100g72kcal6g7.4g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456346