Porohernekeitto

Liota herneet yön yli. Keitä jonkun aikaa.

Lisää joukkoon savuluut, pilkotut porkkanat ja sipulit.

Mausta meiramilla, laakerinlehdillä ja mustapippurilla.

Lisää paistetut poronlihasuikaleet.

Irrota lopuksi savuluista lihat.

Keitä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 200g605kcal35.8g97g2g21.4g
Porkkana 130g42kcal0.8g7.2g0.3g3.3g
Sipuli (kuorittu)118g32kcal1.5g5.7g0.2g2g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Poronliha 200g255kcal43.1g0g9g0g
Grilliluut (Hk), annos 100g60g144kcal8.9g1.7g11.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3016g2155kcal180.2g223.2g45.6g53.6g
Valittu annoskoko1508g1078kcal90.1g111.6g22.8g26.8g
Annoskoko puolitettuna754g539kcal45.1g55.8g11.4g13.4g
Arvot/100g100g72kcal6g7.4g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456346