Porohernekeitto

Liota herneet yön yli. Keitä jonkun aikaa.

Lisää joukkoon savuluut, pilkotut porkkanat ja sipulit.

Mausta meiramilla, laakerinlehdillä ja mustapippurilla.

Lisää paistetut poronlihasuikaleet.

Irrota lopuksi savuluista lihat.

Keitä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 1326g4009kcal237.7g643.2g13.3g141.9g
Porkkana 859g281kcal5.3g47.8g1.7g21.9g
Sipuli (kuorittu)785g212kcal10.2g37.7g1.6g13.3g
Vesi, vesijohtovesi 5305g0kcal0g0g0g0g
Poronliha 1326g1690kcal285.9g0g59.7g0g
Grilliluut (Hk), annos 100g398g955kcal59.3g11.1g74.8g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g14292kcal1196.8g1479.6g302.2g355.8g
Valittu annoskoko10000g7146kcal598.4g739.8g151.1g177.9g
Annoskoko puolitettuna5000g3573kcal299.2g369.9g75.6g89g
Arvot/100g100g72kcal6g7.4g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456346