Porohernekeitto

Liota herneet yön yli. Keitä jonkun aikaa.

Lisää joukkoon savuluut, pilkotut porkkanat ja sipulit.

Mausta meiramilla, laakerinlehdillä ja mustapippurilla.

Lisää paistetut poronlihasuikaleet.

Irrota lopuksi savuluista lihat.

Keitä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 225g680kcal40.3g109.1g2.3g24.1g
Porkkana 146g48kcal0.9g8.1g0.3g3.7g
Sipuli (kuorittu)133g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Vesi, vesijohtovesi 900g0kcal0g0g0g0g
Poronliha 225g287kcal48.5g0g10.1g0g
Grilliluut (Hk), annos 100g68g162kcal10.1g1.9g12.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3393g2425kcal203g251g51.4g60.4g
Valittu annoskoko1697g1212kcal101.5g125.5g25.7g30.2g
Annoskoko puolitettuna848g606kcal50.8g62.8g12.9g15.1g
Arvot/100g100g72kcal6g7.4g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456346