Porohernekeitto

Liota herneet yön yli. Keitä jonkun aikaa.

Lisää joukkoon savuluut, pilkotut porkkanat ja sipulit.

Mausta meiramilla, laakerinlehdillä ja mustapippurilla.

Lisää paistetut poronlihasuikaleet.

Irrota lopuksi savuluista lihat.

Keitä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 25g76kcal4.5g12.1g0.3g2.7g
Porkkana 16g5.3kcal0.1g0.9g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Poronliha 25g32kcal5.4g0g1.1g0g
Grilliluut (Hk), annos 100g7.5g18kcal1.1g0.2g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana377g269kcal22.6g27.8g5.6g6.8g
Valittu annoskoko189g135kcal11.3g13.9g2.8g3.4g
Annoskoko puolitettuna94g67kcal5.7g7g1.4g1.7g
Arvot/100g100g72kcal6g7.4g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456346