Porohernekeitto

Liota herneet yön yli. Keitä jonkun aikaa.

Lisää joukkoon savuluut, pilkotut porkkanat ja sipulit.

Mausta meiramilla, laakerinlehdillä ja mustapippurilla.

Lisää paistetut poronlihasuikaleet.

Irrota lopuksi savuluista lihat.

Keitä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 250g756kcal44.8g121.3g2.5g26.8g
Porkkana 162g53kcal1g9g0.3g4.1g
Sipuli (kuorittu)148g40kcal1.9g7.1g0.3g2.5g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Poronliha 250g319kcal53.9g0g11.3g0g
Grilliluut (Hk), annos 100g75g180kcal11.2g2.1g14.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3770g2694kcal225.6g279g57g67.2g
Valittu annoskoko1885g1347kcal112.8g139.5g28.5g33.6g
Annoskoko puolitettuna943g674kcal56.4g69.8g14.3g16.8g
Arvot/100g100g72kcal6g7.4g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456346