Porohernekeitto

Liota herneet yön yli. Keitä jonkun aikaa.

Lisää joukkoon savuluut, pilkotut porkkanat ja sipulit.

Mausta meiramilla, laakerinlehdillä ja mustapippurilla.

Lisää paistetut poronlihasuikaleet.

Irrota lopuksi savuluista lihat.

Keitä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 300g907kcal53.8g145.5g3g32.1g
Porkkana 194g64kcal1.2g10.8g0.4g5g
Sipuli (kuorittu)178g48kcal2.3g8.5g0.4g3g
Vesi, vesijohtovesi 1200g0kcal0g0g0g0g
Poronliha 300g382kcal64.7g0g13.5g0g
Grilliluut (Hk), annos 100g90g216kcal13.4g2.5g16.9g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4524g3233kcal270.8g334.6g68.4g80.6g
Valittu annoskoko2262g1617kcal135.4g167.3g34.2g40.3g
Annoskoko puolitettuna1131g808kcal67.7g83.7g17.1g20.2g
Arvot/100g100g72kcal6g7.4g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456346