Porohernekeitto

Liota herneet yön yli. Keitä jonkun aikaa.

Lisää joukkoon savuluut, pilkotut porkkanat ja sipulit.

Mausta meiramilla, laakerinlehdillä ja mustapippurilla.

Lisää paistetut poronlihasuikaleet.

Irrota lopuksi savuluista lihat.

Keitä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 400g1209kcal71.7g194g4g42.8g
Porkkana 259g85kcal1.6g14.4g0.5g6.6g
Sipuli (kuorittu)237g64kcal3.1g11.4g0.5g4g
Vesi, vesijohtovesi 1600g0kcal0g0g0g0g
Poronliha 400g510kcal86.2g0g18g0g
Grilliluut (Hk), annos 100g120g288kcal17.9g3.4g22.6g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6032g4310kcal361g446.4g91.2g107.2g
Valittu annoskoko3016g2155kcal180.5g223.2g45.6g53.6g
Annoskoko puolitettuna1508g1078kcal90.3g111.6g22.8g26.8g
Arvot/100g100g72kcal6g7.4g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456346