Porohernekeitto

Liota herneet yön yli. Keitä jonkun aikaa.

Lisää joukkoon savuluut, pilkotut porkkanat ja sipulit.

Mausta meiramilla, laakerinlehdillä ja mustapippurilla.

Lisää paistetut poronlihasuikaleet.

Irrota lopuksi savuluista lihat.

Keitä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 450g1360kcal80.6g218.3g4.5g48.2g
Porkkana 292g95kcal1.8g16.2g0.6g7.4g
Sipuli (kuorittu)266g72kcal3.5g12.8g0.5g4.5g
Vesi, vesijohtovesi 1800g0kcal0g0g0g0g
Poronliha 450g573kcal97g0g20.3g0g
Grilliluut (Hk), annos 100g135g324kcal20.1g3.8g25.4g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6786g4849kcal406g502.2g102.6g120.8g
Valittu annoskoko3393g2425kcal203g251.1g51.3g60.4g
Annoskoko puolitettuna1697g1212kcal101.5g125.6g25.7g30.2g
Arvot/100g100g72kcal6g7.4g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456346