Porohernekeitto

Liota herneet yön yli. Keitä jonkun aikaa.

Lisää joukkoon savuluut, pilkotut porkkanat ja sipulit.

Mausta meiramilla, laakerinlehdillä ja mustapippurilla.

Lisää paistetut poronlihasuikaleet.

Irrota lopuksi savuluista lihat.

Keitä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 50g151kcal9g24.3g0.5g5.4g
Porkkana 32g11kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)30g8kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Poronliha 50g64kcal10.8g0g2.3g0g
Grilliluut (Hk), annos 100g15g36kcal2.2g0.4g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana754g539kcal45.2g55.8g11.6g13.4g
Valittu annoskoko377g269kcal22.6g27.9g5.8g6.7g
Annoskoko puolitettuna189g135kcal11.3g14g2.9g3.4g
Arvot/100g100g72kcal6g7.4g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456346