Porohernekeitto

Liota herneet yön yli. Keitä jonkun aikaa.

Lisää joukkoon savuluut, pilkotut porkkanat ja sipulit.

Mausta meiramilla, laakerinlehdillä ja mustapippurilla.

Lisää paistetut poronlihasuikaleet.

Irrota lopuksi savuluista lihat.

Keitä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 600g1814kcal107.5g291g6g64.2g
Porkkana 389g127kcal2.4g21.6g0.8g9.9g
Sipuli (kuorittu)355g96kcal4.6g17g0.7g6g
Vesi, vesijohtovesi 2400g0kcal0g0g0g0g
Poronliha 600g764kcal129.4g0g27g0g
Grilliluut (Hk), annos 100g180g432kcal26.8g5g33.8g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9048g6466kcal541.4g669.2g136.6g161g
Valittu annoskoko4524g3233kcal270.7g334.6g68.3g80.5g
Annoskoko puolitettuna2262g1616kcal135.4g167.3g34.2g40.3g
Arvot/100g100g72kcal6g7.4g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456346