Porohernekeitto

Liota herneet yön yli. Keitä jonkun aikaa.

Lisää joukkoon savuluut, pilkotut porkkanat ja sipulit.

Mausta meiramilla, laakerinlehdillä ja mustapippurilla.

Lisää paistetut poronlihasuikaleet.

Irrota lopuksi savuluista lihat.

Keitä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 700g2116kcal125.4g339.5g7g74.9g
Porkkana 454g148kcal2.8g25.2g0.9g11.6g
Sipuli (kuorittu)414g112kcal5.4g19.9g0.8g7g
Vesi, vesijohtovesi 2800g0kcal0g0g0g0g
Poronliha 700g892kcal150.9g0g31.5g0g
Grilliluut (Hk), annos 100g210g504kcal31.3g5.9g39.5g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10556g7543kcal631.6g781g159.4g187.8g
Valittu annoskoko5278g3772kcal315.8g390.5g79.7g93.9g
Annoskoko puolitettuna2639g1886kcal157.9g195.3g39.9g47g
Arvot/100g100g72kcal6g7.4g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456346