Porohernekeitto

Liota herneet yön yli. Keitä jonkun aikaa.

Lisää joukkoon savuluut, pilkotut porkkanat ja sipulit.

Mausta meiramilla, laakerinlehdillä ja mustapippurilla.

Lisää paistetut poronlihasuikaleet.

Irrota lopuksi savuluista lihat.

Keitä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 800g2418kcal143.4g388g8g85.6g
Porkkana 518g170kcal3.2g28.8g1g13.2g
Sipuli (kuorittu)474g128kcal6.2g22.7g0.9g8.1g
Vesi, vesijohtovesi 3200g0kcal0g0g0g0g
Poronliha 800g1019kcal172.5g0g36g0g
Grilliluut (Hk), annos 100g240g576kcal35.8g6.7g45.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12064g8621kcal722.2g892.4g182g214.8g
Valittu annoskoko6032g4311kcal361.1g446.2g91g107.4g
Annoskoko puolitettuna3016g2155kcal180.6g223.1g45.5g53.7g
Arvot/100g100g72kcal6g7.4g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456346