Porohernekeitto

Liota herneet yön yli. Keitä jonkun aikaa.

Lisää joukkoon savuluut, pilkotut porkkanat ja sipulit.

Mausta meiramilla, laakerinlehdillä ja mustapippurilla.

Lisää paistetut poronlihasuikaleet.

Irrota lopuksi savuluista lihat.

Keitä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 900g2720kcal161.3g436.5g9g96.3g
Porkkana 583g191kcal3.6g32.4g1.2g14.9g
Sipuli (kuorittu)533g144kcal6.9g25.6g1.1g9.1g
Vesi, vesijohtovesi 3600g0kcal0g0g0g0g
Poronliha 900g1147kcal194g0g40.5g0g
Grilliluut (Hk), annos 100g270g648kcal40.2g7.6g50.8g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13572g9699kcal812g1004.2g205.2g241.6g
Valittu annoskoko6786g4849kcal406g502.1g102.6g120.8g
Annoskoko puolitettuna3393g2425kcal203g251.1g51.3g60.4g
Arvot/100g100g72kcal6g7.4g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456346