Porohernekeitto

Liota herneet yön yli. Keitä jonkun aikaa.

Lisää joukkoon savuluut, pilkotut porkkanat ja sipulit.

Mausta meiramilla, laakerinlehdillä ja mustapippurilla.

Lisää paistetut poronlihasuikaleet.

Irrota lopuksi savuluista lihat.

Keitä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 100g302kcal17.9g48.5g1g10.7g
Porkkana 65g21kcal0.4g3.6g0.1g1.7g
Sipuli (kuorittu)59g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Poronliha 100g127kcal21.6g0g4.5g0g
Grilliluut (Hk), annos 100g30g72kcal4.5g0.8g5.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1508g1078kcal90.4g111.4g22.6g27g
Valittu annoskoko754g539kcal45.2g55.7g11.3g13.5g
Annoskoko puolitettuna377g270kcal22.6g27.9g5.7g6.8g
Arvot/100g100g72kcal6g7.4g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456346