Porohernekeitto

Liota herneet yön yli. Keitä jonkun aikaa.

Lisää joukkoon savuluut, pilkotut porkkanat ja sipulit.

Mausta meiramilla, laakerinlehdillä ja mustapippurilla.

Lisää paistetut poronlihasuikaleet.

Irrota lopuksi savuluista lihat.

Keitä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 1000g3023kcal179.2g485g10g107g
Porkkana 648g212kcal4g36g1.3g16.5g
Sipuli (kuorittu)592g160kcal7.7g28.4g1.2g10.1g
Vesi, vesijohtovesi 4000g0kcal0g0g0g0g
Poronliha 1000g1274kcal215.6g0g45g0g
Grilliluut (Hk), annos 100g300g720kcal44.7g8.4g56.4g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15080g10776kcal902.4g1115.6g227.8g268.4g
Valittu annoskoko7540g5388kcal451.2g557.8g113.9g134.2g
Annoskoko puolitettuna3770g2694kcal225.6g278.9g57g67.1g
Arvot/100g100g72kcal6g7.4g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456346