Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauhelihatäytteiset munakoisot

Halkaise munakoisot puoliksi ja koverra sisus niin, että reunoille jää 1 cm. Sisuksen voi käyttää täytteeseen.

Sipaise öljyä munakoisojen sisälle ja paista folion alla uunissa 200 asteessa n. 30 min. Täytteeseen paista pannulla jauheliha ja sipulit, sekä lisää sitten oliivit ja tomaattimurska.

Mausteiksi mustapippuri ja suola, timjami ja ripaus kanelia.

Lisää lopuksi hunaja.

Täytä esipaistetut munakoisot ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista vielä 15-20 min uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g500g175kcal5g32.5g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g10g10kcal0.6g1.7g0g0g
Hunaja 4g13kcal0g3.2g0g0g
Nautajauheliha 15%400g820kcal72g0g60g0g
Oliiviöljy 8g71kcal0g0g8g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 50g187kcal11.2g0g16g0g
Munakoiso 750g168kcal3.8g23.3g1.5g18.8g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 50g99kcal0.7g0.9g10g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3744g3138kcal189.2g132.8g196.4g45.4g
Valittu annoskoko1872g1569kcal94.6g66.4g98.2g22.7g
Annoskoko puolitettuna936g785kcal47.3g33.2g49.1g11.4g
Arvot/100g100g84kcal5.1g3.5g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456465