Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kermainen kanarisotto

Keitä riisit 6dl:ssa lihalientä kypsiksi, lisää herne-maissi-paprika ja anna kypsyä.

Ruskista kanan palat kahdessa erässä voissa, mausta suolalla, currylla ja valkopippurilla.

Lopuksi huuhtele pannu vesitilkalla ja kaada kattilaan kanojen päälle.

Lisää kerma ja sitruunamehu.

Anna kiehua kunnes kanat on kunnolla mureita.

Nosta kanat liemestä ja kippaa sinne riisiseos.

Sekoita.

Pilko kanat pieniksi ja sekoita muun joukkoon.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin paistileike merisuola (Atria), annos 500g500g675kcal85g2.5g36g0g
Voi, 1 tl, 5 g45g329kcal0.5g0.5g36g0g
Jasminriisi (2014) (Rainbow), annos 60g210g735kcal14.9g168g1.5g0g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)11g31kcal1g2g2.1g0.1g
Herne-maissi-paprika, Rainbow200g160kcal8.4g26g1.8g6.2g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g200g680kcal4g6g70g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g25g6.3kcal0.1g2.2g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g10g33kcal1g5g1g1g
Ruokasuola jodioitu 5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3914g5302kcal230g425.2g296.8g15.2g
Valittu annoskoko1957g2651kcal115g212.6g148.4g7.6g
Annoskoko puolitettuna979g1326kcal57.5g106.3g74.2g3.8g
Arvot/100g100g136kcal5.9g10.9g7.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=457524