Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Gluteenittomat sarvet (kinkku-paprika-juusto)

Pohjana Marjolan pestosarvien ohje.

Nypi pehmeä voi jauhoihin.

Lisää neste ja muut aineet.

Alusta kunnolla.

Anna taikinan tekeytyä 2h jääkaapissa.

Kauli taikina kahdeksi suht' ohueksi, pyöreäksi levyksi.

Jaa pizzaleikkurilla kuudeksi lohkoksi.

Levitä täytettä (juusto, paprika + kinkku) lohkojen leveään päähän ja kääri rullalle, sarveksi.

Voitele munalla ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.

Paista 200-225* 15-20min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g100g340kcal2g3g35g0g
Voi, 1 tl, 5 g40g292kcal0.4g0.4g32g0g
Emmentaler-juusto (X-tra), annos 20g60g228kcal17.4g0.1g17.4g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 100g63kcal3g4.8g3.5g0g
Fiber husk (1rkl=10g)8g0.8kcal0.1g0g0g6.8g
Ksantaanikumi, leivontaan (Meira), annos 1g8g0kcal0g0g0g8g
Riisijauho / -hiutale 55g199kcal4.2g43.6g0.4g0.6g
Pofiber, perunakuitujauhe, Semper, 5g17g13kcal0.9g2g0.1g11.9g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Ruokasuola jodioitu 5g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 60g18kcal0.6g2.7g0.2g1.1g
Palvikinkku (Rainbow), annos 100g45g51kcal8.1g0.4g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1036g2480kcal75.4g129.2g181g57g
Valittu annoskoko518g1240kcal37.7g64.6g90.5g28.5g
Annoskoko puolitettuna259g620kcal18.9g32.3g45.3g14.3g
Arvot/100g100g239kcal7.3g12.5g17.5g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=457656