Lanttumuussi

Keitä paloiteltu lanttu suolavedessä kypsäksi.

Ota keitinvesi talteen, lisää sitä tarvittaessa, jos muussista meinaa tulla liian paksua.

Muussaa lantut sauvasekoittimella, lisää voita ja kermaa.

Mausta muskottipähkinällä, suolalla ja valkopippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 1837g530kcal18.4g84.5g5.5g33.1g
Voi, 1 tl, 5 g97g708kcal1g1g77.5g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g451g1533kcal9g13.5g157.8g0g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5220g5540kcal56.8g198g481.6g66.2g
Valittu annoskoko2610g2770kcal28.4g99g240.8g33.1g
Annoskoko puolitettuna1305g1385kcal14.2g49.5g120.4g16.6g
Arvot/100g100g106kcal1.1g3.8g9.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458000