Lanttumuussi

Keitä paloiteltu lanttu suolavedessä kypsäksi.

Ota keitinvesi talteen, lisää sitä tarvittaessa, jos muussista meinaa tulla liian paksua.

Muussaa lantut sauvasekoittimella, lisää voita ja kermaa.

Mausta muskottipähkinällä, suolalla ja valkopippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 408g118kcal4.1g18.8g1.2g7.3g
Voi, 1 tl, 5 g22g157kcal0.2g0.2g17.2g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g100g341kcal2g3g35.1g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1160g1231kcal12.6g44g107g14.6g
Valittu annoskoko580g616kcal6.3g22g53.5g7.3g
Annoskoko puolitettuna290g308kcal3.2g11g26.8g3.7g
Arvot/100g100g106kcal1.1g3.8g9.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458000