Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

ARSKAN KASSLER

3 rkl hunajaa, 4 kukkurallista t-lusikallista fariinisokeria, 2 rkl karkea merisuola, cayennepippuria, valkosipulin kynsiä muutama, tilkka vettä.

Hierotaan lihan pintaan yöksi.

Seuraavana päivänä uuni 110-115 astetta ja 8-9h (1350g kassler).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan kassler (Snellman), annos 800g1350g2768kcal243g0g202.5g0g
Fariinisokeri40g162kcal0g40g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g30g96kcal0.3g23.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2840g6052kcal486.6g126.8g405g0g
Valittu annoskoko1420g3026kcal243.3g63.4g202.5g0g
Annoskoko puolitettuna710g1513kcal121.7g31.7g101.3g0g
Arvot/100g100g213kcal17.1g4.5g14.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458307