Selaa muita reseptejä | Valitse annoskoko 100g 350g 500g | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Lapinlaatikko

Pannulla ruskistus ja haudutus lihalle(n20min).

Perunoiden, sipulin paprikan pyöritys pannulla(viitosen minuuttia), mausta koko juttu valkopippurilla, paprikamausteella ja suolalla.

Uuniastiaan ja kolmenjuuston kerma päälle.

Uuni 225C n. 35 min. aivan älyttömän hyvää! (oikeastihan tuohon tulisi poron lihaa tai hirvikin käy).

Mempha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen40g10kcal0.4g1.8g0.2g0.8g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl250g300kcal8.5g9g25g0g
Porsaan lihasuikale, marinoitu500g1000kcal65g14.5g80g0g
Peruna, keskikokoinen 60g800g480kcal12g104g0.8g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3380g3635kcal174.4g268.2g212.4g19.4g
Valittu annoskoko1690g1817kcal87.2g134.1g106.2g9.7g
Annoskoko puolitettuna845g909kcal43.6g67.1g53.1g4.9g
Arvot/100g100g108kcal5.2g7.9g6.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=45908