Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pyrytuulian Juuressosekeitto 2

269 g Varsiselleri
199 g Juuriselleri
241 g Porkkana
129 g Pinaatti
200 g Keittojuures
45 g tomaatti
600 g vettä

Ainekset peitetään kiehuvalla vedellä ja keitetään kypsiksi ja soseutetaan sauvasekoittimella.

Lopuksi lisätään silputtua herneenversoa ja maustetaan suolalla, kurkumalla, suolattomalla sitruunapippurilla tms.

Vinkki 5:2 dieettiläisille:
Koska keitto on sakeaa niin laita valitsemaasi astiaan vain puolet keitosta ja lisää siihen vettä niin saat enemmän syötävää ja keitto ohenee samalla sopivaksi.

Yksi annos 288 g sisältää 45 kcal lisää vettä niin saat enemmän samoilla kaloreilla.

Koko keitossa jota on 1705 g on yhteensä 271 kcal.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Pyrytuulia

Pyrytuulia sanoi...

Jaksaa taas paastota kun keittoa riittää koko päiväksi!

keskiviikko 22.04.2015 klo 10:20

AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka269g30kcal3g3g0.5g2.7g
Juuriselleri 199g63kcal2.5g9.2g0.4g6.2g
Porkkana 241g79kcal1.5g13.4g0.5g6.1g
Pinaatti 129g17kcal2.1g0.5g0.4g1.7g
Keittojuures kesäpöytä (Apetit), annos 200g200g60kcal1.8g10.2g0.4g4.6g
Tomaatti 45g10kcal0.3g1.6g0.1g0.6g
Herneenverso, raaka (Järvikylä), annos 50g23g12kcal0.6g2.2g0g0.3g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3412g541kcal23.6g80.2g4.6g44.4g
Valittu annoskoko1706g271kcal11.8g40.1g2.3g22.2g
Annoskoko puolitettuna853g135kcal5.9g20.1g1.2g11.1g
Arvot/100g100g16kcal0.7g2.4g0.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=459818