Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pyrytuulian VappuRahkapiirakka

5 dl rasvatonta maitoa
2 pussia kuivahiivaa
2 tl ruususuolaa
1,5 dl intiaanisokeria
1,5 rkl kardemummaa
6 dl vehnäjauhoja
6 dl täysjyvävehnäjauhoja
150 g voita

Maito lämmitetään + 42 C ja siihen lisätään sokeri, suola ja kardemumma.

Kuivahiiva sekoitetaan 7dl jauhoja ja lisätään maitoon ja vatkataan kunnes saa sitkoa.

Loput jauhot lisätään vähitellen ja viimeiseksi voi.

Täyte:
500 g maitorahkaa
2 dl rasvatonta maitoa
2 munaa
1,5 dl intiaanisokeria
2 tl vanilliinisokeria tai vaniljauutetta
2 sitruunan mehu ja kuori
3 dl rusinoita

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen500g165kcal16.5g24.5g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g22g0kcal0g0g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g300g1050kcal5.1g267g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g23g70kcal2.5g13.5g1.6g6.3g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g300g930kcal51g162g8.7g39g
Vehnäjauho, sunnuntai390g1365kcal46.8g276.9g8.2g11.7g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g600g1860kcal102g324g17.4g78g
Voi, normaalisuolainen (Valio)150g1080kcal1.2g1.2g120g0g
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g500g300kcal50g21.5g1.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen200g66kcal6.6g9.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu136g171kcal15g0.4g12.2g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka10g40kcal0g9.9g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton6g1.3kcal0g0.1g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl100g578kcal21.1g5.3g50.5g11.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6473g15353kcal635.6g2232.2g440.2g293.2g
Valittu annoskoko3237g7677kcal317.8g1116.1g220.1g146.6g
Annoskoko puolitettuna1618g3838kcal158.9g558.1g110.1g73.3g
Arvot/100g100g237kcal9.8g34.5g6.8g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460183