Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Appelsiinikakku G, L

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vashtoon öljy/margariini + jauhoseos (johon lisätty yhden appelsiinin kuoriraaste) vuorotellen appelsiinimehun kanssa.

Taikina öljyttyyn jauhotettuun vuokaan.

Paista 180° n 40-50 min, kunnes tikkutesti on puhdas.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Anttja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Rypsiöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 48g345kcal0g0.1g38.9g0g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Kookossokeri, kookospalmusokeri (Kulau gourmet), annos 9g150g573kcal2.7g140.1g0.6g0g
Appelsiinimehu, tuorepuristettu, pure orange juice (Harboe), annos 150g209g84kcal1g20.9g1g1g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g60g360kcal12.6g4g32.4g0g
Kookosjauho (Cocovi), annos 14g80g146kcal11.4g5.7g8.6g48.8g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 60g201kcal0g49g0g0.8g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1703g5233kcal83.6g613.8g275.6g101.2g
Valittu annoskoko852g2617kcal41.8g306.9g137.8g50.6g
Annoskoko puolitettuna426g1308kcal20.9g153.5g68.9g25.3g
Arvot/100g100g307kcal4.9g36g16.2g5.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460255