Savulohikeitto

Kilo perunoita kuorittuna paloiksi kiehumaan suolalla maustettuun veteen.

Kolme sipulia lohkoina mukaan.

Mausteeksi muutama maustepippuri.

Kun perunat kypsyneet niin lohipalat (550 g) joukkoon ja maustetaan purkilla arlan (200 g) ruokakermaa kalalle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Phanneles

Phanneles sanoi...

Annoksia n. 11 kpl a 230 g

maanantai 04.05.2015 klo 17:51

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 300g227kcal5.6g46.3g0.6g3g
Sipuli (kuorittu)36g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g165g330kcal28g3.5g21.4g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%60g96kcal1.6g1.6g9g0g
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2022g1326kcal71.4g106.2g62.2g7.2g
Valittu annoskoko1011g663kcal35.7g53.1g31.1g3.6g
Annoskoko puolitettuna506g332kcal17.9g26.6g15.6g1.8g
Arvot/100g100g66kcal3.5g5.3g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460395