Savulohikeitto

Kilo perunoita kuorittuna paloiksi kiehumaan suolalla maustettuun veteen.

Kolme sipulia lohkoina mukaan.

Mausteeksi muutama maustepippuri.

Kun perunat kypsyneet niin lohipalat (550 g) joukkoon ja maustetaan purkilla arlan (200 g) ruokakermaa kalalle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Phanneles

Phanneles sanoi...

Annoksia n. 11 kpl a 230 g

maanantai 04.05.2015 klo 17:51

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 350g265kcal6.5g54g0.7g3.5g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g193g385kcal32.7g4g25g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%70g112kcal1.9g1.9g10.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 525g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2359g1547kcal83.2g123.8g72.6g8.4g
Valittu annoskoko1180g774kcal41.6g61.9g36.3g4.2g
Annoskoko puolitettuna590g387kcal20.8g31g18.2g2.1g
Arvot/100g100g66kcal3.5g5.2g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460395