Savulohikeitto

Kilo perunoita kuorittuna paloiksi kiehumaan suolalla maustettuun veteen.

Kolme sipulia lohkoina mukaan.

Mausteeksi muutama maustepippuri.

Kun perunat kypsyneet niin lohipalat (550 g) joukkoon ja maustetaan purkilla arlan (200 g) ruokakermaa kalalle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Phanneles

Phanneles sanoi...

Annoksia n. 11 kpl a 230 g

maanantai 04.05.2015 klo 17:51

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 400g303kcal7.5g61.7g0.8g4g
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g220g440kcal37.4g4.6g28.6g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%80g128kcal2.2g2.2g12g0g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2696g1768kcal95.4g141.6g83g9.6g
Valittu annoskoko1348g884kcal47.7g70.8g41.5g4.8g
Annoskoko puolitettuna674g442kcal23.9g35.4g20.8g2.4g
Arvot/100g100g66kcal3.5g5.3g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460395