Savulohikeitto

Kilo perunoita kuorittuna paloiksi kiehumaan suolalla maustettuun veteen.

Kolme sipulia lohkoina mukaan.

Mausteeksi muutama maustepippuri.

Kun perunat kypsyneet niin lohipalat (550 g) joukkoon ja maustetaan purkilla arlan (200 g) ruokakermaa kalalle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Phanneles

Phanneles sanoi...

Annoksia n. 11 kpl a 230 g

maanantai 04.05.2015 klo 17:51

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 2967g2248kcal55.5g457.6g5.9g29.7g
Sipuli (kuorittu)356g96kcal4.6g17.1g0.7g6.1g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g1632g3264kcal277.4g34.3g212.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%594g950kcal16g16g89g0g
Vesi, vesijohtovesi 4451g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g13116kcal707g1050g615.6g71.6g
Valittu annoskoko10000g6558kcal353.5g525g307.8g35.8g
Annoskoko puolitettuna5000g3279kcal176.8g262.5g153.9g17.9g
Arvot/100g100g66kcal3.5g5.3g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460395