Savulohikeitto

Kilo perunoita kuorittuna paloiksi kiehumaan suolalla maustettuun veteen.

Kolme sipulia lohkoina mukaan.

Mausteeksi muutama maustepippuri.

Kun perunat kypsyneet niin lohipalat (550 g) joukkoon ja maustetaan purkilla arlan (200 g) ruokakermaa kalalle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Phanneles

Phanneles sanoi...

Annoksia n. 11 kpl a 230 g

maanantai 04.05.2015 klo 17:51

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 450g341kcal8.4g69.4g0.9g4.5g
Sipuli (kuorittu)54g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g248g495kcal42.1g5.2g32.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%90g144kcal2.4g2.4g13.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 675g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3033g1989kcal107.2g159.2g93.4g10.8g
Valittu annoskoko1517g995kcal53.6g79.6g46.7g5.4g
Annoskoko puolitettuna758g497kcal26.8g39.8g23.4g2.7g
Arvot/100g100g66kcal3.5g5.2g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460395