Savulohikeitto

Kilo perunoita kuorittuna paloiksi kiehumaan suolalla maustettuun veteen.

Kolme sipulia lohkoina mukaan.

Mausteeksi muutama maustepippuri.

Kun perunat kypsyneet niin lohipalat (550 g) joukkoon ja maustetaan purkilla arlan (200 g) ruokakermaa kalalle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Phanneles

Phanneles sanoi...

Annoksia n. 11 kpl a 230 g

maanantai 04.05.2015 klo 17:51

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 50g38kcal0.9g7.7g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g28g55kcal4.7g0.6g3.6g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%10g16kcal0.3g0.3g1.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana337g221kcal12g17.8g10.4g1.2g
Valittu annoskoko169g111kcal6g8.9g5.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna84g55kcal3g4.5g2.6g0.3g
Arvot/100g100g66kcal3.6g5.3g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460395