Savulohikeitto

Kilo perunoita kuorittuna paloiksi kiehumaan suolalla maustettuun veteen.

Kolme sipulia lohkoina mukaan.

Mausteeksi muutama maustepippuri.

Kun perunat kypsyneet niin lohipalat (550 g) joukkoon ja maustetaan purkilla arlan (200 g) ruokakermaa kalalle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Phanneles

Phanneles sanoi...

Annoksia n. 11 kpl a 230 g

maanantai 04.05.2015 klo 17:51

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 500g379kcal9.3g77.1g1g5g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g275g550kcal46.7g5.8g35.7g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%100g160kcal2.7g2.7g15g0g
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3370g2210kcal119g177g103.6g12g
Valittu annoskoko1685g1105kcal59.5g88.5g51.8g6g
Annoskoko puolitettuna843g553kcal29.8g44.3g25.9g3g
Arvot/100g100g66kcal3.5g5.3g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460395