Savulohikeitto

Kilo perunoita kuorittuna paloiksi kiehumaan suolalla maustettuun veteen.

Kolme sipulia lohkoina mukaan.

Mausteeksi muutama maustepippuri.

Kun perunat kypsyneet niin lohipalat (550 g) joukkoon ja maustetaan purkilla arlan (200 g) ruokakermaa kalalle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Phanneles

Phanneles sanoi...

Annoksia n. 11 kpl a 230 g

maanantai 04.05.2015 klo 17:51

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 600g455kcal11.2g92.5g1.2g6g
Sipuli (kuorittu)72g19kcal0.9g3.5g0.1g1.2g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g330g660kcal56.1g6.9g42.9g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%120g192kcal3.2g3.2g18g0g
Vesi, vesijohtovesi 900g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4044g2652kcal142.8g212.2g124.4g14.4g
Valittu annoskoko2022g1326kcal71.4g106.1g62.2g7.2g
Annoskoko puolitettuna1011g663kcal35.7g53.1g31.1g3.6g
Arvot/100g100g66kcal3.5g5.2g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460395