Savulohikeitto

Kilo perunoita kuorittuna paloiksi kiehumaan suolalla maustettuun veteen.

Kolme sipulia lohkoina mukaan.

Mausteeksi muutama maustepippuri.

Kun perunat kypsyneet niin lohipalat (550 g) joukkoon ja maustetaan purkilla arlan (200 g) ruokakermaa kalalle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Phanneles

Phanneles sanoi...

Annoksia n. 11 kpl a 230 g

maanantai 04.05.2015 klo 17:51

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 700g530kcal13.1g107.9g1.4g7g
Sipuli (kuorittu)84g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g385g770kcal65.4g8.1g50g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%140g224kcal3.8g3.8g21g0g
Vesi, vesijohtovesi 1050g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4718g3094kcal166.8g247.6g145.2g16.8g
Valittu annoskoko2359g1547kcal83.4g123.8g72.6g8.4g
Annoskoko puolitettuna1180g774kcal41.7g61.9g36.3g4.2g
Arvot/100g100g66kcal3.5g5.2g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460395