Savulohikeitto

Kilo perunoita kuorittuna paloiksi kiehumaan suolalla maustettuun veteen.

Kolme sipulia lohkoina mukaan.

Mausteeksi muutama maustepippuri.

Kun perunat kypsyneet niin lohipalat (550 g) joukkoon ja maustetaan purkilla arlan (200 g) ruokakermaa kalalle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Phanneles

Phanneles sanoi...

Annoksia n. 11 kpl a 230 g

maanantai 04.05.2015 klo 17:51

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 800g606kcal15g123.4g1.6g8g
Sipuli (kuorittu)96g26kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g440g880kcal74.8g9.2g57.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%160g256kcal4.3g4.3g24g0g
Vesi, vesijohtovesi 1200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5392g3536kcal190.6g283g166g19.2g
Valittu annoskoko2696g1768kcal95.3g141.5g83g9.6g
Annoskoko puolitettuna1348g884kcal47.7g70.8g41.5g4.8g
Arvot/100g100g66kcal3.5g5.2g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460395