Savulohikeitto

Kilo perunoita kuorittuna paloiksi kiehumaan suolalla maustettuun veteen.

Kolme sipulia lohkoina mukaan.

Mausteeksi muutama maustepippuri.

Kun perunat kypsyneet niin lohipalat (550 g) joukkoon ja maustetaan purkilla arlan (200 g) ruokakermaa kalalle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Phanneles

Phanneles sanoi...

Annoksia n. 11 kpl a 230 g

maanantai 04.05.2015 klo 17:51

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 900g682kcal16.8g138.8g1.8g9g
Sipuli (kuorittu)108g29kcal1.4g5.2g0.2g1.8g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g495g990kcal84.1g10.4g64.3g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%180g288kcal4.9g4.9g27g0g
Vesi, vesijohtovesi 1350g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6066g3978kcal214.4g318.6g186.6g21.6g
Valittu annoskoko3033g1989kcal107.2g159.3g93.3g10.8g
Annoskoko puolitettuna1517g995kcal53.6g79.7g46.7g5.4g
Arvot/100g100g66kcal3.5g5.3g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460395