Savulohikeitto

Kilo perunoita kuorittuna paloiksi kiehumaan suolalla maustettuun veteen.

Kolme sipulia lohkoina mukaan.

Mausteeksi muutama maustepippuri.

Kun perunat kypsyneet niin lohipalat (550 g) joukkoon ja maustetaan purkilla arlan (200 g) ruokakermaa kalalle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Phanneles

Phanneles sanoi...

Annoksia n. 11 kpl a 230 g

maanantai 04.05.2015 klo 17:51

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 100g76kcal1.9g15.4g0.2g1g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g55g110kcal9.3g1.2g7.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%20g32kcal0.5g0.5g3g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana674g442kcal23.8g35.4g20.6g2.4g
Valittu annoskoko337g221kcal11.9g17.7g10.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna169g111kcal6g8.9g5.2g0.6g
Arvot/100g100g66kcal3.5g5.3g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460395