Savulohikeitto

Kilo perunoita kuorittuna paloiksi kiehumaan suolalla maustettuun veteen.

Kolme sipulia lohkoina mukaan.

Mausteeksi muutama maustepippuri.

Kun perunat kypsyneet niin lohipalat (550 g) joukkoon ja maustetaan purkilla arlan (200 g) ruokakermaa kalalle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Phanneles

Phanneles sanoi...

Annoksia n. 11 kpl a 230 g

maanantai 04.05.2015 klo 17:51

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1200g909kcal22.4g185g2.4g12g
Sipuli (kuorittu)144g39kcal1.9g6.9g0.3g2.4g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g660g1320kcal112.2g13.9g85.8g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%240g384kcal6.5g6.5g36g0g
Vesi, vesijohtovesi 1800g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8088g5304kcal286g424.6g249g28.8g
Valittu annoskoko4044g2652kcal143g212.3g124.5g14.4g
Annoskoko puolitettuna2022g1326kcal71.5g106.2g62.3g7.2g
Arvot/100g100g66kcal3.5g5.2g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460395