Savulohikeitto

Kilo perunoita kuorittuna paloiksi kiehumaan suolalla maustettuun veteen.

Kolme sipulia lohkoina mukaan.

Mausteeksi muutama maustepippuri.

Kun perunat kypsyneet niin lohipalat (550 g) joukkoon ja maustetaan purkilla arlan (200 g) ruokakermaa kalalle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 337 grammaa

Phanneles

Phanneles sanoi...

Annoksia n. 11 kpl a 230 g

maanantai 04.05.2015 klo 17:51

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1400g1061kcal26.2g215.9g2.8g14g
Sipuli (kuorittu)168g45kcal2.2g8.1g0.3g2.9g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g770g1540kcal130.9g16.2g100.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%280g448kcal7.6g7.6g42g0g
Vesi, vesijohtovesi 2100g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9436g6188kcal333.8g495.6g290.4g33.8g
Valittu annoskoko4718g3094kcal166.9g247.8g145.2g16.9g
Annoskoko puolitettuna2359g1547kcal83.5g123.9g72.6g8.5g
Arvot/100g100g66kcal3.5g5.3g3.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460395